Förädla garderoberna med måttanpassade skjutdörrar
perfekt designade för ditt hem.

Måttanpassade skjutdörrar innebär en svårslagen kombination mellan vacker design och yteffektivtet.
Skjutdörrar adderar den där extra estetiska kryddan till dina garderober.

Drömgarderoben med måttanpassade skjutdörrar

Att påstå att en garderob enbart är en plats i bostadens bakgrund, till för att förvara kläder hattar eller skor vore att förminska garderobens ställning och betydelse i hemmet. För många är garderoben mycket mer än bara så. Garderoben har inte sällan en särställning i exempelvis sovrummet eller hallen. Det är en samlingsplats som skapar ordning ur kaoset och varje dag ger dig en variation av alternativ på utstyrslar när du skjuter upp dörrarna och betraktar dess innehåll. 

Garderoben skapar smarta förutsättningar för förvaring, och här hos oss finns många intelligenta och kreativa lösningar på hur inte minst garderober med måttanpassade skjutdörrar kan få plats just hos dig. Skjutdörrarna bidrar till en mycket angenäm elegans hos dina garderober. För många är garderobens yttre en lika viktig faktor som dess praktiska insida, och då är det oslagbart med just skjutdörrar. Vi hjälper dig att hitta drömgarderoben med skjutdörrar i perfekt mått. 

Ett estetiskt som praktiskt alternativ 

Något bland det bästa med måttanpassade skjutdörrar är just anpassningsbarheten. Att du tillsammans med oss kan skapa exakt de förutsättningar du vill ha för din garderob. Det leder också i förlängningen till att du får garderoberna du verkligen vill ha. Att välja garderober med skjutdörrar är ett väldigt vanligt alternativ. Det är lätt att förstå, med tanke på både den estetiska attraktionen och de praktiska fördelarna.  

Med måttanpassade skjutdörrar öppnar du garderobsdörrarna i sidled, istället för utåt likt en dörr. Det är ofta populärt i mindre utrymmen eftersom det inte blir lika trångt i rummet på det sättet. Samtidigt som det är en yteffektiv lösning är det dock många även med större sovrum som önskar garderober med skjutdörrar. Att våra skjutdörrarna är unika och bidrar till ett starkare helhetsintryck av hela bostaden är såklart stora anledningar till detta. 

Välj och vraka bland måttanpassade skjutdörrar 

Även om insidan förstås är lika viktig ska det yttre aldrig underskattas när vi talar om garderober. Skjutdörrarna är precis det som sätter pricken över i:et på just din garderob i ditt hem. När du vänder dig till oss för rådgivning om din nya garderob kan du vara säker på att våra designer tar dina önskemål och behov på största allvar. Med ett helhetstänk och känsla för detaljer genomsyras våra skjutdörrar av en professionell karaktär. Våra skjutdörrar garanterar en utsökt sammansättning av praktisk effektivitet och estetisk skönhet. 

Här kan du välja och vraka bland färger, lister och glas för dina skjutdörrar. Plocka själv ut alla delar som faller dig bäst i smaken. I kombination med perfekt måttanpassade skjutdörrar utifrån dina begär skapas en mycket värdefull, funktionell och obligatorisk del av hemmet. Att förädla sitt hem är ett projekt som kanske aldrig riktigt tar slut. Men du kommer en god bit på vägen genom ett par skjutdörrar du verkligen tycker om. Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller beställningar redan idag. 

Er nya drömgarderob är endast 5 enkla steg bort!

N

Fyll i formuläret nedan! 

N

Våra medarbetare återkommer inom 48 timmar

N

Förslag och designer tas fram

N

Vi skickar över design- och prisförslag

N

Garderoben beställs och levereras

Begär ritning/offert
Fyll i formuläret så skickar vi över ritningar och prisförslag på era nya skjutdörrar!

Mått (i mm)

Ange höjden på ytan där dörrarna ska placeras
Ange bredd på ytan där dörrarna ska placeras
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 6 files.
Här laddar ni upp, ritningar och bilder på rummet eller önskad design.

Komandor

Alla våra garderober, skjutdörrar och förvaringslösningar
tillverkas av vår sammarbetspartner Komandor.

Komandor är ett globalt företag specialiserat på
möbler, inredning och förvaring.  

Företaget är verksamt i hela världen och är kända för sin utomordentliga kvalité som kommer av flera års erfarenhet.