Upplev en exklusiv garderob utöver det vanliga med måttanpassade walk-in closets. 

 En traditionell garderob kan aldrig jämföras med den exklusivitet du får med måttanpassade walk-in closets.
Du får en oslagbar överblick av dina kläder samtidigt som de förvaras med stil.

 

Måttanpassade walk-in closets för kläder och accessoarer

Upplevelsen av en riktigt rymlig, vacker och praktisk walk-in closet är svårslagen. Det är en mycket speciell känsla att få kliva in i sin garderob och beskåda innehållet som om det vore ett eget rum. En walk-in closet erbjuder en svårslagen exklusivitet och ger intrycket av att du befinner dig i ett slott eller på en annan mycket värdefull plats. Den exklusiviteten kan vi ge dig i ditt egen hem tack vare våra måttanpassade walk-in closets. Här finns garderoberna som är skräddarsydda efter dina egna preferenser.

En walk-in closet i ett hem är aldrig hundra procent lik en annan. Alla modeller är olika och unika i sitt eget slag, anpassade efter dina egna önskemål och behov. Du bestämmer själv hur du vill att dina måttanpassade walk-in closets ska se ut i termer av yta, mått och inte minst innehåll. Dina fantasier är det enda som sätter gränser för det faktiska resultat som du skapar tillsammans med våra erfarna och kompetenta designer. 

 

Så mycket mer än en traditionell garderob 

En vanlig garderob går inte att jämföra med vad du får genom måttanpassade walk-in closets. Du får en helt annan överblick över din klädsamling. Möjligheterna till organisering och sortering i en walk-in closet är också som dag och natt jämfört med en traditionell garderob. I den sistnämnda hamnar allting ofta i en stor röra. Däremot hänger plagg, skor, slipsar och klänningar ofta framme i en walk-in closet på ett snyggt och prydligt sätt som visar vad du har att välja mellan. Med en måttanpassad walk-in closet utifrån dina preferenser förvarar du dina kläder och accessoarer med både klass och stil. 

Gör din vardag både enklare, rikare och mer högklassig med måttanpassade walk-in closets. Vi erbjuder gränslösa kombinationer och har all inspiration du behöver när du vill berika ditt hem med en garderob utöver det vanliga. Besök vårt galleri och upplev möjligheterna som finns med alla tillbehör vi erbjuder. Ta del av en variation av garderobsutrymmen i olika storlekar, med varierande material och en mängd olika färger. Här finns definitivt någonting för alla, oavsett smak. 

Unika hem behöver måttanpassade walk-in closets 

Våra designer är vana vid att jobba flexibelt och utifrån behov och önskningar präglade av ambitioner och fantasier. Vi delar ditt engagemang för en stilren inredning och förstår värdet av en walk-in closet i ett sådant sammanhang. Alla våra produkter går att anpassa för att passa in i just ditt unika hem.  

Vänta inte med att höra av dig till oss och berätta mer om vad du specifikt är ute efter. Vi finns tillgängliga för dig att stå till tjänst både med inspiration och rådgivning. Vi måttanpassar din walk-in closet så att resultatet blir exakt som du har tänkt dig, både i förhållande till hur mycket du vill fylla den och i relation till där den ska placeras i rummet. Välkommen! 

Er nya drömgarderob är endast 5 enkla steg bort!

N

Fyll i formuläret nedan! 

N

Våra medarbetare återkommer inom 48 timmar

N

Förslag och designer tas fram

N

Vi skickar över design- och prisförslag

N

Garderoben beställs och levereras

Få designförslag och pris!
Fyll i formuläret så återkommer vi med en kostnadsfri ritning och prisförslag på er nya Walk-in closet!

Ange mått (i mm)

Om måtten inte går att ange i bredd, djup och höjd kan ni istället ange alla mått i rutan "övrig information" längre ned.

Färg och material

Välj mellan materialen Egger och Krono. Färgerna finns att välja under respektive material.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 6 files.
Här kan ni ladda upp ritningar och bilder på rummet och önskade designer.

Komandor

Alla våra garderober, skjutdörrar och förvaringslösningar
tillverkas av vår sammarbetspartner Komandor.

Komandor är ett globalt företag specialiserat på
möbler, inredning och förvaring.  

Företaget är verksamt i hela världen och är kända för sin utomordentliga kvalité som kommer av flera års erfarenhet. 

Besök vårt galleri för mer inspiration!

Praktiskt och elegant

En walk-in closet är en unik förvaringslösning som erbjuder oändliga designmöjligheter.
Med våra walk-in closets får era kläder rummet de förtjänar.